Alex POPA

In music we trust!

Come to Romania! Come to Udrea!


Avem imn. Nu stai calm, nu e vorba de imnul national al Romaniei ca stiam ca din ala avem. Nu-i stiu versurile, da' ce conteaza asta?! Voiam sa-ti spun ca avem imn!!! Imn pentru promovarea Romaniei pe mapamond, in tarile capitaliste!!! Si poate asa vor veni si nesimititii aia de straini in tara lui Dracula, si ne vor lasa si noua un bacsis gras, sa ne revigoram economia nationala. Hai sa-l auzim:

E naspa, e de tot rahatul, parca si-ar da duhul cei care canta cu un pathos, care ar fi trebuit sa existe in inimioarele si sufletelele lor de patrioti. E mai tampit decat piesa Elenei Gheorghe, cu iz de manea. E mai prost decat tot ce a scos Marius Moga pana acum - Moga fiind compozitorul, sau hai, project managerul muzical;)). Ideea acestui imn apartine Elenei Udrea, ministressa Turismului, iar toata tampenia asta a costat 10.000EUR- bani de la contribuabili, adica banii nostri:-P. Ce conteaza ca nu avem drumuri pe unde sa circule capitalistii cand ne viziteaza tara, ce conteaza ca stam jalnic la capitolul amabilitate in hoteluri, restaurante, magazine, etc.?! Avem imn ba, sa moara bulgarii, maghiarii, ucrainienii de ciuda ca ei n-au, da' noi avem!!! Va avea succes imnul acesta?! Probabil doar daca il transforma Vali Vijelie, sau alt avorton din aceeasi categorie in manea! Sa vezi atunci ce succes va avea 'Come to Romania' in randul concetatenilor care stau si sparg seminte in fata blocului - 'Ba, ce tara frumoasa avem!' probabil ca isi vor spune, plimband un pet de bere de la o gura la alta.
Pacat ca e locuita...parerea mea.

2 comentarii:

Iulia Baciu spunea...

da...Udrea sa traiascaaa!!!
la etichete pune si imn , imn romania...cv de genu
Spor in toate!!

30 aprilie 2009 la 13:12  
Andreea spunea...

filmuletul cam depaseste limita lui de desfasurare pe pagina... intra peste publicitate :P ...trebuie sa te gandesti si la design, nu numai la scris ;)

1 mai 2009 la 14:09