Alex POPA

In music we trust!

'Traiasca nea Gigi, ca ne da 1 Mai !'




Chiar acum am auzit la stirile Radio VOX T ca va fi si la noi in oras o serbare cu mici si bere de 1 mai. Informatia este confirmata si de site-ul newsiasi.ro, acolo de unde am putut afla ca : 'Iesenii sunt chemati de organizatia PSD Iasi sa sarbatoreasca impreuna ziua de 1 Mai. Cheful muncitoresc incepe la ora 10, cind in Copou sint asteptati sa soseasca 2.000 de membri si simpatizanti PSD, alaturi de iesenii care vor sa petreaca in mod "social-democrat".'
Deci... ieseni, care va simtiti social-democrati, dar nu neaparat, ci cum vreti voi, duceti-va, nu ratati intalnirea cu primul om al urbei, excelenta sa Gigi, cel care va va inmana pe banda rulanta mici, bere, bezele si promisiuni asa cum a facut-o si in campania electorala (si pe care numai unii stiu cum le-a onorat - deloc).
Si mai aveam nesimtirea sa ma intreba cum de a reusit asta sa mai ia un mandat... Destul de simplu - chemi populatia orasului, preponderent de varsta a treia, te interesezi de soarta lor, de ochii lumii, le promiti ca-i vei scapa de toti bagabontii aia care nu le ofera locul in mijloacele R.A.T.P si... obtii voturi! Dar ce mai conteaza. Maine e 1 mai, mici vom avea, bere la fel, seminte nici nu mai spun, muzica populara garla... Ce mai?! Si cica - viata e grea;))! Hai la serbare neamule!!!



1 comentarii:

Andreea spunea...

nici nu ma grabesc... tot mai frumos e cu colegii ;)

1 mai 2009 la 14:10