Alex POPA

In music we trust!

Trecutul inseamna slabiciune...

Este un vers din piesa 'Spit It Out', interpretata de IamX. Si ce, nu este adevarat?! Trecutul inseamna slabiciune, pentru ca in el este inmagazinata toata arhiva de erori si de neajunsuri ale Ego- ului nostru. Prezentul inseamna actiune, iar daca vrei sa faci ceva bun, sa progresezi, atunci trebuie sa lasi trecutul la o parte, sa actionezi si doar astfel vei progresa! E legea logica a firii umane. Daca ramai in trecut... n-ai facut nimic. Traiesti la nesfarsit episoade difuzate in reluare din viata ta si totul se petrece acolo, nu ai parte de nici o realizare.
Dar sa vizionam si sa ascultam piesa, care mie imi place la nebunie si pe care ti-o propun pentru azi:

Piesa a fost lansata in 2006 si face parte de pe albumul The Alternative. Asa cum ti-ai dat si tu seama este vorba de rock alternativ, ca gen muzical, iar IAMX este proiectul britanicului Chris Corner. Piesa a fost remixata si de cei de la Gorillaz, insa suna mai bine in original.
Interesanta este descrierea facuta de Corner pentru muzica pe care o produce - o muzica influentata de subiecte ca sexul intre straini, moarte, intoxicare cu droguri, bisexualitate, decadenta, obsesie, si putina politica. Super tare, nu?!