Alex POPA

In music we trust!

Non-important

Exista o categorie de oameni care se numeste non-important. Nu incerca sa analizezi cuvantul, ci mai degraba anlizeaza aceasta categorie.
Indivizii care fac parte din aceasta casta sunt omniprezenti. Ai fost coleg de scoala/ liceu/ facultate/ master cu aceste persoane. Sunt genul de indivizi care au o tinta bine stabilita si anume aceea de a se face remarcati printr-un procedeu preluat de la animale, ce implica partea dorsala. In momentul in care exista aceasta remarcare, se naste o pseudo-stima de sine exagerat amplificata, care duce la o maladie, denumita prea-marire personala.
Sa exemplific. Am avut cu totii colegi de scoala care, cat era ziua de lunga stateau doar cu nasul in carti, asimilau informatii nefolositoare, inspirau barfa bibliotecilor, stergeau un semestru intreg fiecare urma de praf de pe partea dorsala a profesorului, erau adeptii remarcarii prin stupiditatea orala in cadrul seminariilor, iar la examene promovau cu note colosale. La o atenta analiza, aceste note nu erau administrate conform cunostintelor individului in cauza, ci potrivit numarului de saruturi simbolice acordate posteritatii dascalului. Acest proces este intalnit pe toate treptele educationale, pornind de la ciclul gimnazial si terminand cu cel superior. Sau exista colegi de munca, care sunt promovati pe aceeasi reteta, pentru ca stiu sa rada, sa perie, sa pupe superiorul ierarhic intr-un anumit loc, nevazut de soare. Sau avem cu totii amici care au un ra(h)tat de serviciu si au impresia ca sunt in pozitiile cele mai inalte si gnostice ale Universului, si nu uita sa ne aminteasca mereu, ca ei fac cele mai grele lucruri, ei sunt cei mai obositi, solicitati, stresati, desconsiderand in acelasi timp tipul nostru de activitate.
Sa exemplific mai pe scurt. Exista o categorie neimportanta de oameni, care au impresia despre ei insisi ca sunt cei mai importanti oameni de pe Pamant. Au anumite convingeri despre propria persoana care atinge cel mai inalt nivel de ipocrizie si idiotenie, nu accepta pareri sau discutii in contradictoriu, sunt obsedati de faptele marunte ale semenilor(ahtiati dupa barfa) si se considera a fi detinatorii adevarului suprem - ca ei sunt cei mai buni.
Concluzia. Exista oameni neimportanti care se cred importanti. Mai rau este ca astfel de oameni iti pot crea o greata de nedescris. Ce ar trebui sa faca astfel de oameni?! Pai sa citez un film - GET A LIFE!!! Get a job! Get a career!
Exista o categorie de oameni care se numeste non-important. Mi-am adus aminte de unii dintre fostii mei colegi de facultate...

2 comentarii:

Andreea spunea...

ce cenzura frumoasa ai folosit... eu am auzit de termenul> pup-in-cur-isti... citind acest articol mi-am adus si eu aminte de o 'căscată'de la facultate ;)) (colegele stiu de ce ii spun asa si mentionez ca nu e din rautate)

24 mai 2009 la 01:50  
ALEX POPA spunea...

De ar fi fost doar una, bine mai era;) insa erau multi, ca in 'Alexandru Lapusneanu', sa folosesc cenzura;)

24 mai 2009 la 09:35