Alex POPA

In music we trust!

Que Sera... Sera!

What will be, will be. The Future's not ours... to see!
Te-ai intrebat vreodata ce vei face peste 5 ani?! Sau peste 10?! Unde vei fi, ce se va alege de tine, cine va fi langa tine?! De multe ori incercam sa ne ghicim viitorul, gandind ca el reprezinta un alt punct fix al existentei noastre. Slava Domnului ca viitorul n-a fost scris deja. Noi suntem cei care il facem sa fie, asa cum va fi el. Alegerile pe care le facem acum vor influenta modul in care va fi cladit viitorul nostru.
Uneori suntem atat de preocupati de ceea ce s-a intamplat in trecut, si ne uitam cu foarte multa speranta in viitor, incat uitam sa pretuim prezentul. Acel prezent in care putem sa actionam in favoarea noastra, acel prezent in care se afla persoanele dragi noua, acel prezent in care noi avem puterea sa influentam totul. Suntem atat de obsedati de lucrurile pe care nu le putem avea, incat uitam sa apreciem lucrul, sau persoana de langa noi. Uitam de foarte multe ori sa pretuim clipa, uitam s-o traim. Uitam, din cauza ca ne umplem memoria cu scene, cuvinte si persoane inexistente, dintr-un viitor inexistent, bazat pe un trecut incert.
Nu te mai intreba oare ce va fi?!, pentru ca nu are nici un rost. Ce va fi, va fi, viitorul nu este scris inca, ca noi sa-l putem citi. Bucura-te de ceea ce ai azi, bucura-te de cel de langa tine, bucura-te de minunea vietii. Bucura-te de faptul ca poti face ceva si astfel iti poti cladi singur viitorul. Si nu uita, orice actiune duce la o repercusiune! Fa intotdeauna alegerile bune!
O zi plina de dragoste iti urez!
Doris Day - Que Sera, Sera

2 comentarii:

oana spunea...

minunata melodie...una din preferatele mele.mc!

29 mai 2009 la 21:39  
ALEX POPA spunea...

Si mai minunat mesajul pe care il transmite;)

29 mai 2009 la 23:50