Alex POPA

In music we trust!

Worst and Best Case Scenario


Iti propun acum sa asculti o piesa daneza : Worst/Best Case Scenario! De ce are refrenul in limba engleza?! Pai poate si din cauza ca limba daneza este putin cam greu de inteles, desi versurile piesei sunt in limba lui Hans Christian Andersen. Stiu ca nu vei intelege nimic, insa crede-ma, nici din muzica romaneasca nu e nimic de inteles, si totusi suntem poluati zilnic de 'hit-uri' romanesti de nici doi bani. Asa ca ia o pauza de la ceea ce faceai pana acum, relaxeaza-te si asculta(vezi) piesa:
Nephew - Worst/Best Case Scenario

Trupa Nephew s-a infiintat in 1996, in al 2-lea oras ca marime din Danemarca, Aarhus(un centru universitar cu traditie, asa ca Iasul). Rockerii de la Nephew aveau sa cunoasca succesul in 2004, atunci cand au lansat albumul USADSB, album lansat si in afara Danemarcei, simultan in Germania, Norvegia, dar si Japonia.
Pacat ca la noi in tara, doar putini au auzit de Nephew. Pe de alta parte, piesa aceasta imi provoaca zeci de amintiri, atat placute, cat si neplacute. Era piesa pe care am auzit-o, atunci cand am ascultat pentru ultima data un post de radio in Danemarca. Imi faceam bagajul si ma pregateam sa revin in Romania, dupa aproape 2 ani de 'scolarit' pe dincolo...