Alex POPA

In music we trust!

Brand New Week!

A inceput o noua saptamana! E atat de frumos azi afara, incat am impresia ca inca mai e week-end si parca as vrea sa lenevesc, mai mult decat as face orice altceva. Dar totusi e luni, e o zi de luni frumoasa, cu vreo 27 de grade celsius maxima termica, o zi care nu e desprinsa din melodia celor de la Bangles - 'Manic Monday', o zi... frumoasa!

Si cum am mentionat ceva de lenevit, ma voi opri din a insirui tot felul de ganduri, care deocamdata 'fug', propunandu-ti spre ascultare o piesa care m-a cucerit pentru ritmul pe care il are. Pe de alta parte, aceasta piesa are niste versuri destul de bizare. In orice caz, daca esti baiat s-ar putea sa te simti ofensat, daca esti fata s-ar putea sa te simti indreptatita, depinde acum de la caz, la caz. Eu iti propun insa sa asculti urmatoarea piesa, mai mult pentru ritmul ei. Sau poate si pentru mesajul feminist:-P
Lily Allen - Not Fair

Pe Lily Allen o stii, mai mult ca sigur. Cantareata pop britanica e cunoscuta in Romania in special datorita single-urilor Smile(2006) si The Fear(2009). Are doar 24 de ani, nu arata chiar atat de bine, insa e super simpatica. Parerea mea:-P Sper sa-ti placa ultimul ei single, extras de pe albumul 'It's Not Me, It's You'(2009), un album destul de... feminist;)
O saptamana minunata iti urez!

2 comentarii:

Andreea spunea...

she is a pretty little lady, with a real pretty sound, da?

11 mai 2009 la 18:06  
ALEX POPA spunea...