Alex POPA

In music we trust!

5 LA 1! de vineri, 08.05.2009

Ti-am promis ca in fiecare vineri, in ultima ora de 100 % VOX asculti un clasament special conceput pentru ca tu sa ai energie. Energie la 'scarbiciu', sau la activitatile pe care le ai de facut, in general la inceput de sfarsit de saptamana. Azi am dat drumul primei editii de 5 LA 1!, un altfel de top, un clasament realizat de tine si pentru tine!

Cum s-a prezentat clasamentul azi?! Uita-te mai jos:

100 % VOX's OFFICIAL DANCE CHART
Modalitati de vot/propunere - onairvoxt@yahoo.com, www.alexipopa.blogspot.com - sectiunea VOTEAZA 5 LA 1!, sms:0726.66.88.66.
5 LA 1!
Editia nr. 1 / 08.05.2009
Exit(s): Ferry Corsten feat. Betsie Larkin - Made of Love / Junior Caldera feat. Elan - The Way
---------------------------This week's official dance chart--------------------------
5. Laurent Wolf - Explosion n.e.
4. Booty Luv - Dance Dance n.e.
3. Rudenko - Everybody 1w
2. Nadia Ali - Love Story 1w
1. Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n Nite 1w --------------------------------------------------------------------------------------
n.e. - new entry / w - weeks in chart
Next Week's Addition*: David Guetta ft Kelly Rowland - When Love Takes Over*

Asa ca te astept sa votezi si de acum inainte. Daca iti plac piesele, da-le un 'click' pe sectiunea de vot de pe acest blog. Daca iti place propunerea(next week's addition) atunci da-i si ei un click. Daca nu, propune alte piese, dand un comentariu la acest post! Am incredere ca vei alege cele mai bune piese! Un week-end super sa ai!

2 comentarii:

Andreea spunea...

dc dance si nu toate 'natiile' de muzica? (:

8 mai 2009 la 18:11  
ALEX POPA spunea...

Pai a fost un top cu toate natiile de muzica - Drive top 5-ul era conceput la inceputurile sale in felul asta. Insa in urma unor 'studii de piata', am ajuns la concluzia ca un top dance ar fi avut un impact mai mare. Asa cred:) Sa propui si tu o piesa, doua;)

9 mai 2009 la 12:16