Alex POPA

In music we trust!

Lenka - The show

Si cum fara muzica pur si simplu nu se poate face nimic, sau fara muzica nu pot functiona eu, iti voi propune o piesa ce a devenit obsedanta pentru mine, intr-un sens pozitiv, de ceva vreme. S-ar putea s-o fi auzit si tu pe la o reclama la branzeturi, insa sa nu-ti fi dat seama cat de 'super tare frate' poate sa fie respectiva piesa. Asa ca ascult-o... viseaza cu cohii deschisi, in cazul in care ai ceva important de facut si... bucura-te de spectacolul vietii, care crede-ma e de-a dreptul minunat!!!

Ea este Lenka. Piesa se numeste The Show si a aparut in 2008. Potrivit wikipedia.org, piesa a cunoscut gloria abia in momentul in care a ajuns pe locul 25, in clasamentul U.S. Top 40. Lenka Kripac e autralianca, a jucat in filme pentru televiziune in 'lumea cangurilor' si mai nou s-a decis sa devina cantareata - asa cum de altfel se intampla cu majoritatea actorilor. Mai nou, Lenka a decis sa se mute in California, S.U.A. Iar eu, abia astept ca Lenka sa devina mult mai cunoscuta si in Romania, taramul minimal-clubbin'-house-bullshit-rahat la drumu' mare.
Insa este de apreciat ca The Show a patruns totusi in spatiul mioritic, si culmea prin intermediul unei reclame la... branzeturi! Poate si datorita faptului ca Lenka a prezentat pentru o vreme, o emisiune pentru copii care se numea Cheez TV!:)) OK...sper sa-ti placa melodia si sper sa intre poate si pe radio;)