Alex POPA

In music we trust!

Cum sa (le) identifici

Pe 'ele'. Cele pentru care baietii cu burta mare, ceafa groasa, lant imens de 'aur' si tricou cu De pu*a madre si-ar lasa activitatea de mestecat seminte la scara blocului si ar sari in BMWeu, doar sa le aduca luna de pe cer.

Am primit azi un mail nostim. Mail-ul respectiv trateaza o categorie aparte de fete, din cauza carora ma pot metamorfoza intr-un misogin habotnic. Desi nu sunt deloc un misogin in timpul liber. Dar sa las mail-ul sa 'vorbeasca' de la sine.

Subj: 20 de indicii ca esti o pitzipoanca. Care se regaseste in afirmatiile de mai jos???

1. Esti tunsa cu breton.
2. Iti faci buze de Angelina Jolie doar cu ajutorul rujului.
3. Ai telefon scump, pe care nu primesti nici un telefon.
4. Soneria telefonului e: cea mai difuzata piesa de la Kiss FM, o manea, ceva nastrusnic (cazy frog, te cauta un fraier etc.).
5. Garderoba ta contine: blugi cu talie joasa impodobiti din plin cu strasuri si/sau motive chinezesti (dragoni, flori, porumbei etc.) si/sau o fusta pe care o purtai la 15 ani in combinatie cu o pereche de colanti.
6. Fiecare propozitie din discutia cu prietena ta cea ma buna incepe cu fata - semn ca te-ai civilizat un pic si nu mai folosesti fa.
7. Fiecare discutie la telefon se incheie cu te pup pa
8. Jobul tau presupune interactiunea cu lumea: vanzatoare in mall, ofiter de credite la o banca, sampler, fotomodel la auto-showuri, animatoare in discoteca.
9. Ai o masina despre care nu stii decat ca are 4 roti si un volan.
10. Detii o oja de culoare: magenta, cyan, rosu-carmin, negru, fuxia.
11. Stii sa gatesti: cereale cu lapte si apa plata cu lamaie.
12. Stii secretele tuturor discotecilor din oras (ce chelner serveste bine, unde e mai ieftin, cand sunt petrecerile la care vin oameni cu bani).
13. N-ai fost in viata ta la munte (daca ai fost, ai urcat in tocuri cui).
14. Contul de Hi5 e primul lucru pe care-l verifici dimineata.
15. Te machiezi in bar/in autobuz/in masina (in mers sau la semafor).
16. Daca te saluta pe strada unul chel mai negricios si mai mic de statura crezi ca te-a salutat Ronaldo. Daca nu e chel, e Cristiano Ronaldo (diferenta dintre cei doi e nesemnificativa pentru tine).
17. Daca proful de la facultate (drept, comunicare, economie) iti pune 4 inseamna ca are ceva cu tine. Daca-ti pune 10 inseamna ca te vrea.
18. Telefonul (verde, roz sau alta culoare nefireasca pentru un telefon) e cu clapita si e cel mai bun aparat foto pe care il poate concepe mintea ta.
19. Daca partenerul de discutie pronunta cuvantul metempsihoza ai senzatia ca te face bolnava mintal.
20. Te-ai enervat citind cele 19 indicii expuse mai sus, pentru ca se potrivesc in totalitate personalitatii tale si, desi le consideri niste chestii normale, te agaseaza gandul ca lumea te citeste de la o posta.

Si prin absurd, daca cineva se regaseste in afirmatiile de mai sus, sa nu se supere. De obicei, adevarul doare, asa ca e normal sa apara sentimentul de furie.
In rest, iti urez sa ai parte de un week-end frumos si plin de 'nebuneli' placute. Si sa nu ai parte de astfel de ele, nici in cele mai rele vise ale tale.

3 comentarii:

Laura spunea...

Hai ca nu este atat de greu sa zambesti sau sa razi cu pofta :)). Multam!

26 iunie 2009 la 18:40  
Andreea spunea...

vai! am breton (dar e ceva mai lung), am o pereche de blugi cu flori imprimate pe ei, cateodata imi termin conversatiile cu 'pup', stiu sa 'gatesc' cereale cu lapte, telefonul meu are o culoare nefireasca... de fapt nu prea mai are culoare... primul lucru pe care l-am facut cand am citit cuvantul metempsihoza a fost sa ma uit in dictionar (deci nu stiam ce inseamna)... cred ca am inceput de pitipongeala... cum se trateaza?

:P

26 iunie 2009 la 20:24  
ALEX POPA spunea...

@Laura - Sper ca vei avea un week-end plin de zambete:)
@Andreea - Esti prea tare!!!M-ai facut sa rad ca un nebun:)) Se trateaza cu unu' ca Balba, cred. Pacat ca e luat;) Sau slava Domnului ca nu mai e valabil;))

26 iunie 2009 la 20:33