Alex POPA

In music we trust!

Lucky

Am inceput sa fiu obsedat in ultima vreme de o piesa, care mi se pare geniala. Poate si datorita versurilor, dar si a ritmului destul destul de relaxant. Piesa se numeste Lucky si este interpretata de Jason Mraz, in colaborare cu Colbie Caillat. Pe Jason Mraz il stii datorita unei alte piese, la fel de frumoasa si romantica - I'm yours. Single-ul Lucky a fost lansat in ianuarie 2009, abia in ultima vreme a inceput sa fie difuzat in heavy-rotation la diferite posturi de radio, cat si de televiziune, iar albumul, de pe care face parte colaborarea cu originara din Malibu(S.U.A.) Colbie Caillat se numeste We sing. We dance. We steal thing.
Jason Mraz si Colbie Caillat impartasesc o poveste de dragoste perfecta prin versurile piesei. Este vorba de sentimentul unic pe care il poate avea un individ atunci cand persoana pe care o iubeste se dovedeste a fi prietenul sau cel mai bun. Sincer sa fiu, nu cred ca exista o mai mare binecuvantare in dragoste, decat atunci cand simti ca persoana de langa tine iti este cel mai bun prieten. In acel moment simti ca iubesti cu adevarat, ca esti iubit neconditionat, ca nu esti singur. Iar doua persoane nu trebuie sa fie doar simpli iubiti, indragostiti, amanti si atat. Acestea trebuie sa fie si cei mai buni prieteni, pentru ca astfel pot trece peste absolut orice impediment al vietii. Pentru ca astfel se cladeste dragostea, pe fundamentul prieteniei absolute si neconditionate. Nu poti sa fii cu cineva, doar pentru simplul motiv ca vrei sa fii cu acel cineva, sau ca asa e la moda. Trebuie sa existe acea rezonanta data de sentimentul suprem al prieteniei. Prietenia adevarata.
Ii las pe Jason si pe Colbie sa te convinga ce inseamna dragostea suprema. Sper sa-ti placa piesa, dar si mesajul pe care il transmite. Asa ca fii atent la versuri. Si... iubeste!
Jason Mraz feat. Colbie Caillat - Lucky

3 comentarii:

E foarte tare piesa. Am albumul lui de cand am auzit piesa I'm yours. Si chiar am remarcat track-ul asta.

9 iunie 2009 la 17:03  
ALEX POPA spunea...

Ma bucur ca va place:)

9 iunie 2009 la 17:33